torstai 26. maaliskuuta 2009

Sauvat nurkkaan ?!

Tekis mieli heittää jo noi sauvat menemään, mutta annettu ohjeistus puhuu niiden käytön puolesta. Kotona tosin jo loikin menemään sauvoitta, mutta pidemmille reissulle tuo luottopari lähtee vielä mukaan. Ja ainakin portaita mennessä, on ihan hyvä tukeutua niihin.

Nilkka on operoidussa jalassa melkoisen paksu ja kerää itseensä nestettä päivän aikana melkoisen kiitettävästi. Kaasuttelemalla sitten koitetaan aina välillä pistää nesteitä liikkeelle ja nilkkaa kapoisemmaksi. Melkoisen turhauttavaa touhua.

Jääköhän sitä tästä joku vinoasento, kun tukikenkä on korkeampi ja oleilu tapahtuu nyt toinen lonkka koholla eli peruskeikistelyasennossa. :) Lisäksi tosta operoidusta jalasta on ihan kivasti lähtenyt kaikki lihakset. Pohje on pelkkä nahkapussi ja koitan löytää siellä olevaan herneenkokoiseen lihakseen yhteyttä, mutta toistaiseksi se tuntuu olevan jonkinmoisessa talviunessa. Reisissä on myös havaittavissa selkeä ero. Niin ne vaan lihakset kuihtuu, kun niitä ei käytä. Jos jotain hyvää sauvoissa on ollut, niin käsiin taas on ehkä tullutkin hieman lihaksia sauvojen varassa käpyttelyn seurauksena. Kuitenkin, jotenkin odotan jo innolla sitä päivää, kun pääsee salille etsimään noita kadonneita lihaksia tai uimaan tai kävelylle koirien kanssa tai sählypallon perään tai...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti