perjantai 13. maaliskuuta 2009

Perjantai 13.

Tänään vaan ei asiat suju. Eilen huomasin haavan yhdestä kohdasta hieman repsottavan. Jotenkin ei näyttänyt hyvälle. Lopputulos oli pienen painelun jälkeen se, että sieltähän alkoi vuotaa sitten hieman verta. Ei muuta kuin jalkaa suihkuttelemaan ja putsailemaan. Ja kaikki tämä puolen yön jälkeen, jolloin olisin jo paljon mielummin ollut nukkumassa. Toivottavasti tuokin kohta alkaa nyt sulkeutumaan eikä kehitä itseensä mitään tulehdusta.

On muuten aikamoinen operaatio mennä nukkumaan ja konkkailla ympäriinsä asuntoa sammuttamassa valoja, ottaa lääkkeet (ja huomata taas unohtaneensa ottaa jonkin niistä lääkkeestä johonkin aikaan. Kun noita lääkkeitä nyt minulla muutenkin riittää, niin pidä siinä sitten kirjaa tuliko nuo ja tuo otettua kerran päivässä, nuo kaksi kertaa päivässä, nämä neljä kertaa päivässä, siihen lisäksi jotkut kerran viikossa ja vielä pitäisi muistaa, että seuraavana päivänä toiset, jotka otetaan kerran viikossa..), iltapesut& -pisut päälle sekä säätäminen vaatteita vaihtaessa. huh huh. Ei enää nukuta, kun sänkyyn pääsee, kun on tuo urheilusuoritus takana.

Jotenkin myös elimistö pitää huolen siitä, että kun ei pääse liikkumaan, ei myöskään ruoka mene alas. Sen verran paasto ja makoilu on aiheuttanut närästystä, että esim. sämpylän syömiseen saattaa mennä helposti kaksi tuntia. Ruokatorvi on sen verran hellenä, että syöminen on yhtä tuskaa eikä juominenkaan ole kauhean paljon helpompaa.

Surkeeta siis kerta kaikkiaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti