maanantai 9. maaliskuuta 2009

Paketin aukaisu

Iltapäivällä satuin mittaamaan itseltäni kuumeen, kun oli ollut niin naattiolo koko päivän ja vilunväreitä alkoi menemään pitkin selkää. 37,5 oli mittauksen tulos. Pieni itkupaniikki, että jokohan sitä mennään jo takaisin osastolle. Päätin kuitenkin ensi tsekata haavan kunnon, kun siihen kerran tänään oli lupa.
Paketti auki ja sieltähän paljastui ihan hyvännäköinen (jos niin voi leikkaushaavasta sanoa) ja siisti haava. Ei suurempia roiskeita eikä mähniä, hieman verta ja aikas paljon niittejä. Haava siis ok ja soittelemaan kuitenkin vielä lääkäriltä ohjeita tilanteeseen. Osastolta ei ensin vastattu vaan puhelu meni keskukseen, joka yhdisti osastolle uudelleen. Nyt osastolta vastasi sihteeri, joka haki paikalle sairaanhoitajan. Sairaanhoitaja kyseli ja ihmetteli, ehdotti myös flunssaa mahdolliseksi kuumeen aiheuttajaksi. Lopulta kuitenkin yhdisti vielä lääkärille. Lääkäri 1 ei oikein sanonut mitään vaan haki langan päähän toisen lääkärin. Lääkäri 2. kysyi samat tiedot kuin kaikki aikaisemmatkin langan päässä olleet, mutta totesi, että jos haava on siisti ja lämpökin tuota luokkaa, niin vielä ei tarvitse sännätä mihinkään. Jään nyt seuraamaan tilannetta ja jos lämmöt nousee yli 38:n niin sitten suuntana on taas Töölön sairaala.
Alla kuva jalasta sekä teputteluvälineestä, jolla mennään seuraavat pari kuukautta.

2 kommenttia:

  1. Toiselle puolelle jalkaa puukottelelu näyttää tältä: http://www.flickr.com/photos/hapo/2074629076/

    Sen korjaus tältä: http://www.flickr.com/photos/hapo/2073837537

    Ja valmis paketti tältä: http://www.flickr.com/photos/hapo/2073839975

    Eli pikkuhiljaa etenemällä takapotkukin parantuu. Tsemppiä.

    VastaaPoista
  2. Sun kanssa taitaa olla turha kilpailla injury-otoksista. Taidat olla näissä asioissa ja vammojen dokumentoinnissa kiistaton sekä kruunaamaton kuningas! :)

    VastaaPoista