tiistai 28. huhtikuuta 2009

Viimeisiä päiviä viedään

Yllättävän nopeasti päivät on vierineet siitä kuin valitin, että vielä parisenkymmentä on kestettävänä.. Ehkä asiassa on helpottanut sekin, että vauhtia on tullut matkaan ja aamuisin rekkujen kanssa päästää jo melkoisen näppärästi hoitamaan aamu-ulkoilut sekä julkisillä välineillä liikkuminenkin onnistuu jo.

Sauvat on nyt olleen nurkassa pari viikkoa ja kohta sinne menee siis myös walkerikin! Ensi viikolle on sovittuna comeback jooga-areenalle ja varmaan pääsee uimaankin. Uimastadikakin aukeaa ihan näillä näppäimillä. Ja pyörän selkään.. ja treenaamaan koiria... ja kävelemään.. ja vaikka mitä.. ja on se eka golf-kierroskin jo buukattuna (tosin autolla avitettuna).

Ihmiset välillä ihmettelee miten jaksan olla näin iloinen, mutta mikäs hätä tässä enää on ? Oikeastaan yksi kokonainen päivä walkeria jäljellä (Päivin laskuopin mukaanhan tämä päivä on jo alkanut eli sitä ei enää lasketa ja torstaikin on vain puolikas). Toki edessä on vielä kuntoutus ja pitkä matka ennen kuin tällä kintulla juostaan, mutta sentää pääsee tekemään ja liikkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti