sunnuntai 12. huhtikuuta 2009

Teippailua

Eilen sain vinkin haavan teippailuun "nätimmän" arven aikaan saamiseksi Minnalta. Homma menee jotakuinkin niin, että teipataan ihoa arven puolelta ja toiselta yhteen niin, että arpikohtaan ei tule vetoa. Pitäisi tulla näin kauniimpi, jos jaksaa teippailla. Minna oli vinkit saanut plastiikkakirurgilta (nainen), joka oli sadatellut ortopedin (mies) neuvomatta jättämisiä. Pitäähän naisten kintuista saada nätit leikkauksen jäljiltä! Tekniikka käytetään kuulemma boob jobien jälkeenkin..

Meni syteen taikka saveen, meillä nyt siis teippaillaan.

Muuten jalalla on tullut könkkäiltyä monolla, sauvoilla, ilman ja kera. Tänään kuitenkin ilman monoa olemiseen pieni takaisku, kun varpaat osuivatkin esteeseen ja kääntyivät siitä kohti taivaita nykäisten jännettä. Auts! Buranaa nassuun ja katotaan miten käy. Tuskin mitään isompaa kuitenkaan.. (kop kop!)

update (n. 2 h myöhemmin): Teippailut päättyivät hippasen sen jälkeen kun alkoivat. prkl. Syynä siis algeerinen reaktio ja nyt sitten arpea ympäröi hienot punaiset koholla olevat läiskät. prkl. Tällä kertaa testissä oli 3M:n Micropore kuitukankainen haavateippi - ihoystävällinen. Eipä ollut mulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti