torstai 2. huhtikuuta 2009

Unohdus

Tänään aamulla unohdin jo hetkeksi vaivani ja pomppasin sängystä ylös ilman sen kummemmin ajattelematta ja jalkaa tukematta monolla..

Kyllähän sieltä heti muistutus tuli, että ihan vielä ei olla täysin kunnossa. Ei muuta kuin peruutus taaksepäin ja monoa vaan jalkaan. Koko aamun onkin sitten hienoisesti tuntunut tämä tempaus jalassa.

Toinen juttu mikä tuntuu nyt jaloissa, on epäsuhta asento. Lonkat ovat siis päättäneet ottaa itseensä vinkkelissä olevasta asennosta ja nyt kumpaakin puolta jomottelee ja vihloo ihan kiitettävästi. Pitänee kokeilla tiikeribalsamia ja muita troppeja, kun pääsee kotiin.

Huomenna on tiedossa sitten visiitti kirurgin luo jälkitarkastukseen ja neuvot jatkokuntoutukseen. Pitäisi varmaan miettiä jokin kunnon entrance tuolle tapaamiselle! :) Parit kikka kakkoset kehiin ja lääkäri sanattomaksi!

Jotenkin huvittaisi jo hieman urheilla. Esimerksiki pyöräily tai uiminen kuulostaa jo melkoisen houkuttelevalta. Mieleen nousee ainoastaan kysymykset siitä miten homma saadaan alkuun, kun ilman monoa tuo eteneminen ei oikein onnistu. Helppohan se olis sitten edetä, kun on satulassa taikka altaassa. Ehkä lääkärillä on tähänkin konstit. Katsotaan mitä mieltä hän on näistä aivan loistavista ideoistani!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti