keskiviikko 26. elokuuta 2009

Lisää sählyä

Ja treenit jatkuu, joskin pelaaminen on varsin neitimäistä. Palloihin ei oikein uskalla mennä eikä kovin kovia spurtteja edelleenkään ottaa. Eniten ehkä pelottaa, että joku löisi tuohon arven kohdalle.. Jotenkin sen vaan tuntuisi olevan niin fataalia. Ehkä pitää jokin suojaus siihen koitaa askarrella tai sitten suosiolla käyttää ihan pelisukkia.

Muuten ottaa kyllä ihan melkoisesti päähän tuo neiteily, kun menevät tuhatta ja sataa ohi vasemmalta ja oikealta. Siihen ei kai muu auta kuin vain itse mukaan samaan vauhtiin. Tuskin ne muut rupeaa hidastelemaan siellä kentällä. Kaikesta huolimatta on nyt lisenssi hommattu ensi kaudeksi. Ihan vaan siksikin, että jos jotain nyt sattuisi tapahtumaan. No tuskin tulen mitään korvauksia mistään saamaan, kun voivat vedota tuohon vammaan taikka sitten muuten perussairauteeni, mutta pieni toivo edes siitä, että saisi hoitoa, jos sitä sattuu tarvitsemaan on kuitenkin olemassa.

Taas on tänään sitten könkkäilty, kun on nilkka ja lonkka jumeksessa. Sekä selkä myöskin. Ehkä siellä sittenkin on joskus jotain lihaksia ollut. Ei auta muu kuin jatkaa harjoituksia, vaikka saattaapi olla ettei virallisiin peleihin ihan heti tule lähdettyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti