lauantai 8. elokuuta 2009

Pitäisi jaksaa yrittää..

tehdä niitä liikkuvuustreenejä. Plääh. Treenit on siis pääasiassa olleet vaan sitä peruskävelyä ja golfkiekkoja. Hirveästi ei ole jaksanut panostaa venyttelyyn, vaikka syytä olisi. Tälläkin viikolla olen muutamaan kertaan huomannut kuinka kireänä jalkapöydän lihakset ovat. Tähän siis pitää panostaa. Ja nyt ehkä on taas aikaakin, kun lomat on lusittu ja palataan arkeen.

Sinänsä on ollut ihan hauska huomata sekin, että peliseuraksi golfissa sattuneet tyypit uskaltavat ehkä kiekan puolivälissä kysyä, että akillesjännekö on leikattu. Sinänsä hupaisaa, että aina on ollut kyse miehistä ja olisi tehnyt mieli kuittailla, että " Jaa, kinttujako täällä oikein zuumaillaan? ". No joo, ihan kivaahan se on, lisäksi toisella kertaa kysyjä oli itse fysioterapeutti ja toisella kerralla päästiin sitten vertailemaan arpien kokoa ja sijoittelua.

Ehkä se lääkärin kirjoittama fyssarilähete pitäisi käyttää kuitenkin, sen verran on tuo kävely vielä sekaisin, että lonkka kuormittuu melkoisesti kävelystä ja paikalla seisominen alkaa pidemmän päälle olemaan epämiellyttävää. Kunhan vaan ehtis ja jaksais..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti