keskiviikko 19. elokuuta 2009

Back in Business

Elikäs sählykentällä!
Niin siistii touhua juosta ja lämää täysii..!! Ihan hyvää siis tehnyt tauko ja peli-ilo on taas tullut takaisin. Enää pitäis saada sitten se käsi-silmä-jalka-koordinaatio toimimaan ettei ne pallot menis säbämaalin sijasta koripallotelineeseen, laidan yli tai muutenkaan holtittomasti yltympäriinsä.

Jotain outoa oli myös tapahtunut kanssapelaajissa.. Siis paikka haettiin ja kavereille syöteltiin ja siinähän sitten oltiin pakkina ihan hätää kärsimässä, ku nää ajatuksen nopeat kaverit sinkoili edestakaisin eikä oikein tienny mihin ite olisi menny. Hienoa! Tää ei voi tietää muuta kuin hyvää.. siis lähinnä se, että peliä saatiin noin kivasti rakennettua..

Mieleen muistui myös se, että ei oo kauhean kiva ottaa niitä vetoja vastaan. Jalat ja kädet ja vähän siltä väliltäkin sai kyllä omat osumansa. Ai jai!

Nukutun yön jälkeen päivä onkin sitten lähtenyt käyntiin hieman linkaten. Ei mitään pahaa, kunhan ilmeisesti rasituksesta ottaa itseensä. Eilen illalla myös hieman oli havaittavissa "sähkötystä" arvessa, mutta veikkailisin, että sieltä vaan viimeisetkin kiinnikkeet alkaa irrota, kun ei tuo kipu nyt niin kauaa kestänyt.. Ensi viikolla taas sitten lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti