keskiviikko 2. syyskuuta 2009

Yllättäen taas sählyä..

Viikon piti alkaa joogalla, mutta koska salin ovet eivät auenneet meille niin uusi sen suhteen sitten taas viikon kuluttua. Maanantai-liikunnaksi olisi tarjolla myös työpaikan sählyä, mutta jotenkin nyt kallistun tuon joogan puoleen, kun sitä liikkuvuutta tarvittaisiin tuohon jalkaan.
Sählyt tulee kuitenkin hoidettua tiistaisin Falkkareiden kanssa.

Maanantaina tuli siis tällä viikolla otettua sohvaterapiaa ja lepuuteltua. Tiistaina edessä oli korruptiogolfit St.Laurencessa Jeans S:n poikien - Antin ja Jukan - seurassa. Outille vielä kiitokset, että uskalsi minut pelikaverikseen pyytää greensomeen. Saatiinhan me aikaan kuitenkin kaksi birdietä, joita muuten ei kyllä pelissä ole nähty sitten vuoden 2003 tjsp.

Golfit ei kuitenkaan tiistaille riittäneet vaan koiratkin tuli lenkitettyä ja sitten suunnattua tiistain sählytreeneihin, jossa odottikin valmentaja Jaltsun tiukka komento. Liekö johtunut siitä vai mistä, mutta töppöstä pistettiin toisen eteen enemmän ja tiheämpään kuin varmaan pariin viime vuoteen yhteensä. Ja pitihän sitä uskaltaa vähän jo enemmän pelatakin.. (joo, ja ihan oikeasti ainakin toisella törmäyskerralla mun maila jäi Minnan jalkojen väliin ja siitä sitten tuli Minnalle kosketus kanveesiin. Kyllä mä koitan sen verran varovainen olla, ettei kasvateta meidän toipilasosastoa enää yhtään..) Kotiin mentiinkin sitten hieman könkäten, kun lonkka taas vähän rasittui ja kotona oli pientä tuskaa selänkin kanssa.

Yllättäen kuitenkin aamulla olo oli ihan jouheva. Kohta edessä hieronta, painopiste varmaankin selässä ja jaloissa, vaikka lomalta paluun jälkeen hartiat ja jännetupet onkin olleet koetuksella..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti