maanantai 8. syyskuuta 2014

Housework can't kill you, but why take a chance?

Sitä paitsi keksin ehkä miljoona asiaa, joihin käytän aikani kotitöiden sijaan. Siksi tällä hetkellä meillä onkin päällä pieni kaaos ja viime viikolla meinasivat loppua kesken alusvaatteet. No tiskiallas-metodilla tästäkin selvitään. Eli kun aloittaa pienestä ja etenee isompiin asioihin vähän kerrallaan, niin jossain vaiheessa on taas kämppä siivottuna ja järjestyksessä. Ehkä.

Muita mietteitä viime viikolta on se, että ihmiset ovat hassuja. Kuka haluaa mihin ja millä syyllä ja joskus niistä päätöksistä ei sitten osata/uskalleta sanoa ääneen vaan mennään pienten valkoisten valheiden taakse piiloon. Sitten sitä tuntee itsensä tyhmäksi, kun koittaa pitää tuon valheen lipsauttajan puolia. Opeteltaisko kertomaan asioista ihan niin kuin ne on?

Muuten viime viikolla oli ohjelmassa pientä askartelua (pulliin lippuja, kun en saanut tilatuksi kakkua, jossa olisi ollut halutut tekstit), aika monta ratsastusta (2 tuntia ohjatusti, 1 tunti maastoilua ja yhdet kisat), tokoviikonloppu Suomen koiraurheilun mekassa Turussa (oikeammin Kaarinassa. Jossa muuten tultiin siihen tulokseen, että sodan syttyessä kaikki Suomen koiraihmiset kuolevat, koska eivät jätä koiriaan. Niitä, kun ei saa ottaa mukaan väestösuojaan) sekä sunnuntaina leiriväsymyksessä käytiin ruokailemassa Linkossa ehkä maailman parhaat pitsat. Pitsa oli sopivan rapea ja hyvillä raaka-aineilla täytetty. Kyytipoikana punaviini toimi todella hyvin, ilmapiiri oli rennon mukava ja loistavan letkeä musiikki tuli dj:n valitsemana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti