sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Hope attracts chances

Jep. Sen myötä tuli vielä yhdestä haetusta duunista vielä soitto, että tilanteet ovat muuttuneet ja niin sitä ollaan sitten menossa ensi viikolla vähän niin ku haastatteluun. No sehän aiheutti pienimuotoisen paniikin, kun pitäisi jostain kaivaa työtoditukset esiin. (Onkin ehkä vähään aikaan eka paikka, joka niitä todistuksia haluaa edes nähdä.) Suurimmaksi osaksi paperit ovatkin ihan järjestyksessä, mutta yksi todistus on taas minulle niin tuttuun tapaan "tallessa". Eipä auttanut muu kuin ruveta käymään säilöpaikkoja läpi ja samallahan tässä tuli siivottua.

Loppupeleissä kyseinen lappunen oli aivan tallessa ja on nyt saatettu muiden kaltaistensa joukkoon. Ehkä oppina tästä on se, että voisi olla hyvä ihan vaikka skannata nuo todistukset, niin ovat sitten tallessa.

Muuten tällä viikolla on vihdoin tehty kehonhuoltoa hieronnan kautta ja uuteen käsittelyyn ollaan menossa jo ensi viikolla. Melko mukavaa. Vielä, kun muistaisi venytellä rintarankaa auki päivittäin.

Kamerakin tuli kaivettua esiin tällä viikolla ja kahteen otteeseeen tuli kuvailtua tapahtumissakin. Enää suurin savotta on edessa eli kuvien käsittely. Ainahan niitä pitää vähän fiksata ja rajata. Erityisesti nyt aurinkoiset kelit tuovat kirkkautta ja varjoja, jotka aiheuttavat oman haasteensa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti