maanantai 14. helmikuuta 2011

So last week

Viime maanantai alkoi Cantina Westin Manic Monday:lla eli all you can eat ribseillä. Tulipahan sekin koettua ja koeteltua ravintilan organisointikykyä, kun samaan pöytään tungettiin 14 ihmistä ribseineen. Ribsit tulivat isolla lankulla itse kullekin ja lisukkeena oli cole slaw-salaattia sekä ranskalaisia. Puolen metrin pituinen ribsirivi ei oikein minuun mahtunut, mutta urheimmat taistelivat sisuksiinsa miltei kolme riviä. Muutenkaan all you can eat-paikat nyt ei varsinaisesti ole minun mieleen, kun jotenkin se ahmiminen koko rahan edestä ei oikein iske. Ribsit oli kyllä ihan mehukkaita ja hyviä, mutta palvelusta ei aivan samaa voinut sanoa. Välillä tarjoilijaa sai metsästää hieman enemmänkin.

Ribsit sulateltiin drinksuilla Kämp hotellin aulabaarissa, missä saikin paljon miellyttävämpää palvelua sekä laajan mojitolistan. Oli mojitoja jäillä jäämurskan sijaan, vaniljavodkalla ja vaikka millä. Oikein ammattitaitoisesti tehtynä eikä väkivalloin limejä rusentaen. *Korjaus paikkaan: kyseessä oli Glo hotellin aulabaari*

Keskiviikkona suunnattiin suostuttelun jälkeen lounaalle mäkkäriin ja vaikka tulikin suostuteltaessa valitettua jotain kesäbiitsikunnon tuhoamisesta, niin tarjottimelle lävähti kaikesta huolimatta Big Bacon, joka oli sen verran big, että ei ihan kokonaan uponnut. Tämä nyt ei ollut kovin kummoinen gourmet-elämys, joten työpäivän jälkeen suunnattiin after work dinnerille Lehtovaaraan. Hommaan kuuluu 3 ruokalajia hintaan 30,60 € ja ravintolassa pitää olla 16-18 välillä. Alkuun tuli muistaakseni siikaa ja pääruuaksi peuraa ja härkää. Kummatkin oikein erinomaisia. Jälkiruoka omalla kohdalla jäi kahviin, kun tarjolla olleessa suklaakakussa oli pähkinöitä. En tosin jaksanut edes ruveta kyselemään muun vaihtoehdon perään, kun olo oli niin täysi. Tätä kattausta voi kyllä hyvillä mielin suositella.

Torstaina tuli ostettu lisää urheiluvarusteita. Tällä kertaa mukaan tarttui ratsastuskypärä, kun tuli ilmoittauduttua kesäkuussa olevalle ratsastuskurssillekin. Saapa nähdä alkaako tuo vanha harrastus elpyä myös tämän myötä enemmänkin.

Perjantai-ilta meni agilityn merkeissä ja tällä kertaa itse kouluttajan roolissa, mutta hyviä keskusteluita saatiin kuitenkin aikaan. Aika metka laji tämäkin eikä ihan yksinkertaista ole tuo kouluttaminenkaan, kun hommassa on niin monta liikkuvaa osaa. Lauantai jatkui samoissa merkeissä, tosin nyt siis juoksin itse koirien kanssa ja kisoissa. Näistä voi lukea lisää koirablogista, jos niikseen tulee..

Sunnuntaina kirmattiin aamutuimaan kohti Sipoota ja sählyturnausta. Alkumatka oli hieman kinkkinen ja pariin kertaan huomasin olevani menossa johonkin aivan muuhun suuntaan kuin mihin oli tarkoitus. Sama kaahotus jatkui ensimmäisessä pelissäkin, tosin pää ei ollut ainoa, mikä oli aivan jäässä. Koko halli oli jäätävän kylmä ja vasta viimeiseen erään tulikin sitten lämpö päälle vaikka hyvät alkulämmittelytkin oli suoritettu. Fiksuimmat jättivät pelikuteiden alle tekniset alusasut, mikä ehkä näytti hieman hassulta, mutta epäilemättä toimi noissa arktisissa olosuhteissa.

Akillesjänteestä sen verran, että edelleen sitä on aina silloin tällöin vihlaissut, mutta yhdessä koossa näyttää edelleen olevan. Lonkka on jumissa ja omistaja edelleen liian laiska tekemään tarpeelliset venytykset asian edistämiseksi. Sentään perjantaina tuli kuitenkin käytyä joogassakin pitkästä aikaa. Tästä tää kuntoutuminen taas sitten ehkä alkaa, kun kelit lämpenee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti