maanantai 7. helmikuuta 2011

Päivitystä tilanteeseen..

Taas on vähän jäänyt vähemmällä kirjoittelu, mutta koitetaan reipastua. Jänteelle kuuluu oikeastaan ihan hyvää. Mitä nyt lonkka on edelleen jumissa ja laiskana ei oikein tule sitä sitten aivan tarpeellista määrä venyteltyä. Etenkin kun viikonloput meinaavat olla niin täynnä ohjelmaa, että kotona ei jaksa enää tehdä mitään. Hyvin tuntuu erityisesti tuossa lonkassa, kun kipitetty menemään pari sählypeliä taikka agilityrataa.

Pienesti jänne otti itseensä tanssilattialla, kun kanssatanssijan kengänkanta pääsi kolhaisemaan jännettä ja nyt on sitten sitä kipugeeleillä lepytelty. Tuskin mitään sen kummempaa tuosta jää kummittelemaan, mutta taas hieman palautti maanpinnalle.

Viime viikko menikin flunssan kourissa ja lepäillessä. Josko sitä sitten olisi tämän talven taudit nyt sairastettu. Pieni laskukuume on kyllä nostanut päätään, mutta sille ei taida olla virallista tautikoodia..

Päivän mietittävin juttu tuli vastaan täällä. Tehotuotanto kummastuttaa ja ällöttääkin. Mutanttibroilereista voi muuten lukea lisää täältä. Lue ja pohdiskele. Itsestä helposti tuntuu molemmat jutut toisaalta vähän propagandaltakin, mutta eipä nuo silti kovin houkuttelevilta asioilta tunnu. Oma lupaukseni on tästä eteenpäin pyrkiä syömään enemmän kasvisruokaa.

1 kommentti:

  1. On kieltämättä YLEn sivussa vähän propagandan makua. Esim tätä käytetään todisteena jalostuksesta: "rintalihakset ovat Ross 508:n suurin ruumiinosa"... Todellisuudessa kaikkien lintujen rintalihakset ovat käsittämättömän isoja ja takuuvarmasti suurimmat lihakset. Epäilemättä Ross 508:lla on vielä tavallistakin massiisempi rintavarustus, mutta olisiko asian sitten voinut ilmaista niin?


    Mutta joo, koitetaan vaan lisää jänisten ruokaa, me ollaan oltu aika huonoja siinä tähän asti.

    VastaaPoista