torstai 2. joulukuuta 2010

Teippiallergiaa ja jotain ihan muuta

No siis ensinnäkin viime sunnuntaina uhrasin itseni joukkueeni puolesta ja kun laastaria ei löytynyt hiertymään, teipattiin se urheiluteipillä kun muutakaan ei ollut käsillä. Uhrautuminen tämä oli sikäli, että se nyt on vaan niin tiedossa, että meikäläisen iho kehittää tohon teippiin sellaset reaktiot, että ei pahempaa syyhyä voisi olla kellään missään. Teippiallergia on viheliäinen ja tämänkin kertainen reaktio antoi odottaa itseään tiistaiaamuun asti. Sitten alkoikin näppylöiden muodostuminen ja hillitön kutka. Ei auta muu kuin syödä allergialääkkeitä ja rasvailla, kai se siitä jonain päivänä ohi menee. Eikä se päivä ollut vielä tänäänkään.(Uhrautumisella ei muuten sitten ollutkaan oikein toivottua vaikutusta, kun matsista tuli kuitenkin turpiin. Pöh.).

Eli tästä lähtien meikkis sitten kantaa mukanaan niitä lasten Hello Kitty-laastareita, jotka tälle herkälle iholle sopivat.

Sitten se jotain ihan muuta-osio:
Sanamuunnokset ovat viime aikoina olleet suosiossa ainakin työpaikan kahvipöytäkeskusteluissa. Tässä myös toisen blogistin huomaama muunnos sekä siihen liittyvää problematiikkaa.

Samassa blogissa oli myös linkki vuoden blogiin, joka on jokseenkin erikoinen. Hienoja kuvia. Eipä tosin ole tullut mieleen, että omista homekasvustoistaan ottaisi kuvia. Kaipa niissäkin olisi ainesta taidekuviksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti