keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Joulu takana ja elämä edessä

Joulusta selvitty saariston karusissa olosuhteissa. Kovin alkaa sitä ihminen minimoimaan tarpeillaankin käyntiä, kun tiedossa on keikka pihan perälle rapeassa 25 asteen pakkasessa. Myöskin saunomisesta tulee melko ripeää, jos släbärit meinaa jäätyä pesuhuoneen lattiaan kiinni. Mutta toisaalta se hiljaisuus ja rauha, mikä on noissa oloissa tarjolla, peittoaa nuo pienet haasteet. Sekä tietysti seura ja yhdessä laitetut eväät.

Mielenkiinnolla odotan jo tammikuuta ja silloin starttaavaa ruokaremonttia ja sitä mitä siitä sitten seuraa. Katsotaan ja raportoidaan tästä lisää tuonnempana.

Jänteen suhteen ei ole kovin paljoa enää ollut raportoitavaa. Jalka toimii niin kuin pitääkin eikä arjessa mitenkään ilmoittele itsestään. Tai no, ehkä vähän aina silloin tällöin. Loppuvuodesta havaittavissa oli jäykkyyttä ja lonkan kuormittumista. Venyttelyissä kuitenkin lupaan parantaa tapani ensi vuonna. Tämän vuoden uutena lajivaltauksena oli zumba ja sitä jatketaan jatkossakin. Toki jotain uutta lajia pitää päästä kokeilemaan ensi vuonnakin. Näistähän voisi vaikka tehdä ihan uuden vuoden lupauslistan:
  1. Lihashuollon suhteen pitää olla aktiivisempi. Enemmän venyttelyä ja hierontaa.
  2. Uuden lajin kokeilu. Oliskohan jo 2011 tankotanssin vuoro ?
  3. Golfiinkin pitää asettaa jotain tavoitteita. Ensin pitää alittaa uudelleen 100 lyöntiä ja sen jälkeen sitten koitetaan päästä seuraavaksi 95. Taidan myös askarrella itselleni birkkupuun ja toivottavasti siinä ei jäädä alaoksille huutelemaan.
  4. Kai sählyynkin pitää jotain tavoitteita asettaa. Josko sitä maalin saisi tehtyä. Tällä hetkellä taitaa olla vaan merkintöinä jäähyminuutteja. (Onneksi kuitenkin ydinosaamisalue taitaa olla pallojen pääsyn estossa omaan maaliin, joten tää ei nyt kriittinen asia ole).
  5. Kai sitä vois välillä sanoa myös itelleen vaikkei kaikki mene ihan putkeen, niin loppupeleissä oon kuitenkin ihan hyvä tyyppi.

Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin! Menestyksekästä vuotta 2011!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti