maanantai 29. kesäkuuta 2009

lääkärin todistuksia ja kolopalloa

Sehän on hassu juttu se, että golfkenttä vaatii lääkäriltä todistusta auton käyttöön kierroksella, jos sen auton varaa etukäteen..
Hä..? Luulis, et niillä, jotka sen nimenomaan varaa etukäteen, on todellakin syy sen käytölle. Lääkäritätikin tähän kommentoi, että eihän tuollaisesta hommasta tule mitään, jos jokatoinen alkaa vaatia lääkärintodistusta milloin mihinkin. Tiedoksi nyt sitten kaikille ja terveiset sinne Vierumäellekin, että ainoat instanssit, joilla on oikeus niitä kysellä on työnantaja ja Kela.
Ja jos joku muu niitä kyselee, niin kyselyä voi kyseenalaistaa koska:
- Terveydentilaa koskevat lausunnot ovat salaisia
- tiedot niistä tulee arkistoida ja pitää salassa eikä niihin tule todellakaan olla mitään julkista pääsyä eli voi kysellä miten meinaavat varmistaa, että tieto ei leviä..

Huh huh..

Sunnuntaina jatkettiin paikalla olevan pallon lyöntiä Hyvinkäällä. Eka väylä ei lupaillut hyvää, mutta sen jälkeen peli kulki kohtuullisesti. Vanha toverini puu7:kin löysi vireensä. Tulos ei nyt ihan päätä huimannut, mutta puskuriin päästiin taas pitkästä aikaa. Ilmeisesti se oikea kävelyasentokin on löytynyt, kun lonkkaa ei kivistänyt eikä se jumiutunut kierroksen jäljiltä.

Ai niin.. ja huomaamatta tuli myös kentällä hypittyä tasajalkaa (piti ohjeistaa sitä palloa suuntaamaan reikää kohti) sekä mentyä myös portaat alaspäin normaalisti!! Edistystä taas tapahtuu!

Parin päivän päästä on virallisestikin lupa hölkätä pehmeällä alustalla..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti