tiistai 9. kesäkuuta 2009

Kolopalloa kävellen

Jotain edistymistä havaittavissa, kun sunnuntaina rohkeasti syöksyin haastettapäin ja kävellen lähdin suorittamaan 9:ää reikää. Ja hommahan toimi. Kurkin 9 tuli siis käpyteltyä ja mielelläni syyttäisin jalkaa tuloksista, mutta syy pensaiden rapinaan, puiden kolahduksiin ja hiekkaan tössähdyksiin taitaa olla kyllä hieman korkeammalla kuin tuolla nilkan seudulla..
Ysi sujui siis ilman suurempia ongelmia, joskaan toista ei kyllä perään olisi pystynyt kävelemään. Seuraavana päivän oli myös huomattavissa hieman jäykistynyttä lonkkaa ja pinkeitä lihaksia. Venyttelemällä niistä onneksi selvitään, joskin täytyy kyllä jatkossa kiinnittää enemmän huomiota askellukseen ja lähinnä siihen, ettei kenota terveelle puolelle.
Liikkuvuusharjoituksissa olen ollut hieman laiska eikä varpaille nousujakaan ole tullut tehtyä, niin kuin oli suunnitelmissa. Jalka siis tästä syystä edelleen melko voimaton eikä askeleessa tule kunnon päkiätyöntöä ja siihen saa oikein kunnolla keskittyä, jos sellaisen meinaa aikaan saada.
Ei kai auta muu kuin tsempata noiden pikkuharjoitteiden kanssa, jos meinaa syksyllä juosta sählypallon perässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti