maanantai 22. kesäkuuta 2009

Jalka siellä ja jalka täällä..

Viikko sitten maanantaina jalka treenautti itseään koirien treenaamisen merkeissä. Kumma juttu, että jalka tuppaa hieman turpoamaan, jos tunti kaupalla seisoo paikoillaan..
Joutuipa jalka tuolloin kolariinkin. Skootteri poika katsoi näppärästi vasemman olkansa yli ja lähti tulemaan oikealle. Poliisia odoteltiin paikalle reilun tunnin verran ja toisen tunnin ne sitten säätivät partioautossaan papereita. Liekö sitten ollut epäselvää kumpi osaa kirjoittaa ja kumpi lukea ?

Tiistaina könkättiinkin sitten hierojalle, joka huomasi arvelle ilmestyneen kaverin - Upin. Tämä Unidentified Party Injury oli vain noin kahden nyrkin kokoinen mustelma polvitaipeen alapuolella. Mitään hajua ei ole mistä se olisi voinut tulla, mutta epäilen, että Kallessa pöydillä tanssimisella on jotain tekemistä asian kanssa. Hieronta auttoi ja lonkkakin saatiin kohtuu rennoksi. Asento on edelleen kenossa oikealle puolella ja ei ole yhtään ihme, että vasen lonkka ottaa aina vähääkään pidemmistä seisoskeluista itseensä.

Torstaina lähdettiin Juhannuksen viettoon Tahkon suuntaan. Torstai tankattiin ja perjantaina suunnattiin golfkentälle. Kaaraksi valittiin pikimusta Audi, joka meitä kyyditti. Kierros ei todellakaan ollut suuri suksee, mutta (tupla)par-pullo ja Pekan uskaltauduttua vihdoinkin 11.reiällä (vain 1,5 kierroksen jälkeen) kertomaan mikä asia lyönnissä mättää vauhdittavat pelaamista ja muutamalla reiällä tuloskin saatiin. Pistesaalis kuitenkin siis superlaiha ja hommassa on runsaasti parantamista ja meitsi auttamattomasti ulkona juhannuksen kisoista.

Lauantaina jatkettiin pelejä ja vaikken sitä itse halunnutkaan myöntää, niin kyllä se jalka vaikuttaa peliin. Toisaalta ihmekös tuo, kun pari kuukautta meni kävellessä paino kantapäällä ja se on nyt sitten juurtunut tuonne selkärankaan. Ei ole kauhean helppoa saada yhtäkkiä painoa sitten päkiälle. Ja jokainen voi sitten kuvitella miten siihen palloon osutaan ja mihin se lähtee, jos paino on oikealla ja takana.. Ei ainakaan sinne minne pitäisi. Parannusta tällä kierroksella kuitenkin niin, että pisteistä jo miltei kehtaa puhua julkisestikin..
Tosin harmitus iski vielä uudelleen illalla ja tuli sitten vähän vetisteltyäkin, kun ei vaan pysty pelaamaan paremmin. Peliseura oli hyvää ja venyi uskomattomiin suorituksiin kentillä sen sijaan.

Sunnuntain pelit jäivätkin sitten muille ja koirien kanssa otettiin aurinkoa klubin nurmikoilla. Kyllä se tästä. Luonne ei vaan salli periksi antamista ja kyllä täältä vielä noustaan takaisin ainakin omalle tasolle liikkumattoman pallon lyömisessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti