tiistai 26. toukokuuta 2009

Mikäs se sieltä kurkistaa ?



Onko se rusketusraita, paskarantu vai mikä ?

No tietty se on arpi - kunniamerkki kentälle kaatumisesta. Siellä se on ja pysyy. Hienosti vinksallaan niin, ettei sitä voi oikein millään peittää eikä väittää sukan saumaksi. Tämän kanssa on siis elättävä ja kai se siitä vuosien myötä haalenee. Ei ehkä maailman naisellisin ja kaunein, mutta eipä niin taida olla kantajansakaan.
Tällä viikolla on otettu pyörä alle ja sen kyllä huomaa. Lähinnä takapuolessa. Ja iltasella nilkassakin. Nilkan liikeradat ovat edelleen melko rajoittuneet ja jäykät eikä siihen taida muu auttaa kuin liikuttaminen ja venyttely. Iltasella istutaankin pääasiassa jääpussin kanssa kinttu kohti kattoa ja nautitaan särkylääkekoktailia. Pohje on jumissa eli jotain edistystä tapahtuu. Samoin kilometrin pyöräilystä saa reidet melko hyvin tukkoon. Kertooko se sitten kunnosta vai pyöräilytyylistä.. :)
Tästä se lähtee. Ihan hyvinhän tää menee, kun ottaa huomioon, että walkerista eroon pääsystä on kulunut hippasen yli kolme viikkoa, mutta vielä on paljon tehtävää ennen täysin kuntoutumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti