sunnuntai 24. toukokuuta 2015

A day without sunshine is like, you know, night.

Niinpä ja siksipä nyt nautitaan tästä auringosta ja siitä, että valo riittää iltaan asti. Lämpökin tulee pikku hiljaa tännepäin.

Viimeksi blogia päivittelin huhtikuussa ja sen jälkeen on ehtinyt sattua ja tapahtua. Esimerkiksi ehdin viimeinkin kampaajalle. Kuinka vaikeaa on löytää kalenterista aikaa siihen? Melkoisen. Juurikasvu oli rouhea ja kampaajakin sitä päivitteli. Pitää skarpata tässä.

Reissuja on ollut Malmöön alangoille ja Espanjan aurinkorannalle. Malmössä ei nähty (taaskaan) Lasermannenia (onneksi) ja Espanjassa kierrettiin golfkenttiä (Valle Romano, Rio Real, Santana, San Rogue). Lyhyet kuvaukset:
Valle Romano: aurinkorannikon Svenskan klubben. Iloisia ruotsalaisia klubi väärällään Ruokalistalla Swedish meat balls. Huikeat maisemat ja kiva kenttä. Nopeat griinit.
Rio Real:Mukava kenttä, jännittävästi yliteltiin viemäriputkia ja kenttä käy ihan rantabulevardissa kiinni. Moititaan ainostaan helkatin huonosta kahvista. 
Santana: Leppoisa kenttä, hienossa kunnossa. Mukavat marshallit, ilmeisesti eläkkeellä oleva pariskunta. Lyhyt kenttä, joka kuulemma naisille suunniteltu. Näillä puheillä pelattiin vihreältä tiiltä ja ihan kivasti meni, mitä nyt parilla väylällä ei niitä vihreitä laattoja meinattu löytää. Klubilla puhuvat suomea ja tietyillä väylillä pitää varoa, ettei tule avokadosta päähän, kun siellä puissa kypsyvät.
San Rogue: Uusi kenttä. Hieno paikka tämäkin. Huikeita maisemia. 

Muuten golfista voi todeta sen, että lyönti oli talvehtinyt hyvin. Siitä jatkettiin mihin viime vuonna jäätiin. Joku ehdotteli, että treenaaminen voisi jeesata parempiin tuloksiin, mutta pötypuhetta on tuollainen. Muovimatolta lätkyttelly ei vaan ole se juttu.

Ravintoloita Marbellasta löydettiin taas uusia. Joskin nimet eivät jääneet mieleen. Ruokailtiin kuitenkin paikallistenkin suosimassa kalaravintolassa, joka oli vuorattu fudiskamoilla, Toinen mieleen jäänyt paikka oli kiva sisäpiha, missä angorakani hauskuutti ruokailijoita. Salaatti ei hälle kelvannut, mutta erään rouvan laukun nahkatupsu oli kyllä mieleen. Ruoka oli hyvää, mutta maksaminen tässä paikassa kesti ja lopulta marssittiin kassalle hoitamaan asia, kun tarjoilijaa ei näkynyt pitkään toviin. Lämpö oli mukava eikä vielä ylisuuria asteita nähty. Harmittamaan jäi ainostaan se, ettei uimaan ehditty. Uudet bikinit olisi ollut ja kaikki.

Ennen Espanjan reissua vietettiin vappua Ravintola Lusikassa ja todettiin paikka varsin kivaksi. Ruoka oli hyvää ja uudelleenkin voidaan tulla, jos vaan meidät päästävät. Ei tainnut olla päivän hiljaisin tämä meidän porukka. Aaton vaihtuessa päiväksi käytiin katsastamassa vielä Mantan lakki ja juomassa shampanjat Lisensiaatin arvon kunniaksi.

Reissuista meinasi muuten unohtua Londonia. Mun lempikaupunki. Vielä parempi oli, että kävi niin kivasti, että hotelli sattui samalle huudeille mun lempi-Peggien kanssa ja ehdittiin illallistaa ja vaihtaa kuulumiset. Muuten Lontoon visiitti oli aikalailla ohjelmoitu ja nähtiin St.Bartsin sairaala (ja sen arkeologiset kaivaukset) sekä kuultiin Crossrailin jättimäisestä rautatieprojektista. Välillä syötiin hyvin ja pelattiin vähän pingistäkin. Siinäpä sitä reissaamista ja muita kuulumisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti