sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Viikon mietteitä

No ensimmäisenä jäi mieleen kollegan paluu Amerikan valloitukselta. Se oli kiva se. Yllättävää näppäryyttä osoitti hän myös siinä, että keksi venyttää reissuaan "koska vaimolla on korvatulehdus, eikä voida lentää". Joo, oon kuullut tätä käytettävän niin, että itsellä on korvatulehdus ja reppumatkailu huvittaisi vielä parin ekstraviikon verran. (No joo joo, oli se rouva oikeasti ollut melkoisen kipeä ja erittäin onnellinen kotiin pääsystä kaikkien koettelemuksen jälkeen. Vinkkinä tästä se, että ei ehkä kannata koettaa onneaan hoidon saamisessa Dominikaanisessa tasavallassa, koska siellä suoneen voi mennä tavaraa, jos toista).

Seuraavaksi jäi mieleen se, että väsymys voi teettää kaikenlaista. Omituisia juttuja tuli nähtyä ja luettua esim. Facebook-päivityksissä. Kollega veti tässäkin kyllä pidemmän korren ja kertoi maksaneensa ostoksensa ruokakaupassa ja sitten tyynesti kävelleensä ulos kaupasta. Onneksi ennen auton käynnistämistä oli kuitenkin leikannut, että oli ne ostoksetkin, jotka odottelivat edelleen siellä kassalla.

Kolmantena asiana suosittelen kaikille, ainakin hieman varttuneimmille, kompressiosukkien ostoa. Ou mai gaad, mikä taivas, kun vetää ne jalkaansa.

Ai niin, jos joku Stockmannilta sattuu tätä lukemaan, niin lisätkää sinne Tapiolan elektroniikkaosastolle joko porukkaa tai osaavaa porukkaa. 25 minuutin jonottamisen jälkeen jäivät minulta hyllyyn ostokset, kun kassalle en päässyt, vaikka seuraavana vuorossa olisinkin ollut. En tykkää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti