sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Vaihtelevaa säätä

Niin sitä on riittänyt. Välillä on jo ihan kevät ja seuraavana päivänä ei niinkään. Energiat ovat olleet vähän vähissä viime aikoina, mutta silti on koitettu pusertaa eteenpäin. Arvatahan saattaa ettei se ajatus ole oikein juossut eikä sanoja ole tullut paperille haluttua tahtia.

Matkoja sen sijaan on suunniteltu. Tällä hetkellä takataskussa liput Sri Lankaan, Espanjaan ja Varsovaan. Lisäksi mielessä edelleen kutkuttelee New York, johon en edelleenkään ole päässyt. Ehkä sekin tulee listalle vielä loppuvuodeksi.

Urheilurintamalla on menty melko tiukasti hevosurheilun parissa, joka valitettavasti on myös tuntunut erinäisissä nivelissä. Se pistää hieman harmittamaan, mutta eipä tässä auta muu kuin ottaa nappia naamaan ja koittaa kestää. Positiivisina huomiona on haban kasvaminen (juu, ne satulat eivät ole niitä kevyimpiä esineitä) ja jaloissakin on jotain lihaksen tyyppistä massaa. Viime viikkojen parhaita kokemuksia ovat olleet auringonpaisteessa laukanvaihtojen ratsastaminen (hähää ope, pystyinpäs!) sekä tietty parista esteradasta selviäminen (hengissä).

Pyörä oli tarkoitus kaivaa nyt esille, mutta julkisivuremppa estää nyt tämän ajatuksen, sillä reitti pyöräkellariin on nyt tukittu. Ehkä pitäisi myös miettiä kevään huoltotoimenpiteitä fillareille, jos vaikka jättäiskin ne skippaamatta tänä vuonna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti