sunnuntai 1. joulukuuta 2013

What does the fox say?

Se jäi ehkä mieleen tästä viikosta näin niin kuin viimeisinpänä.

Maanantaina kiivettin taas heposen selkään ja loikittiin esteitä. Ei mitään ihmeitä. Olipas. Oli tukkaihmeitä. Karvat päätyivät tällä kertaa aikaisempaa punertavimmaksi. Eipä sitä juuri kukaan ole huomannut, joten onnistumisesta voinee siis olla montaa mieltä. Niin, ja sitten oli se abstrakti läpi kiitellen konferenssin. Toukokuussa suuntana siis Sri Lanka.

Tiistaina aamupäivä tieteentekoa ja iltapäivällä puhumassa korjausrakentamisen seminaarissa. Snadisti jännitti, kun pystyi arvaamaan, että yleisönä on ehkä jäykempää porukkaa. Homma kuitenkin meni ihan hyvin ja kysymyksiäkin saatiin.

Keskiviikko hujahti ohi ennen kuin huomasikaan. Lounaalla oltiin suunnittelemassa tulevia tieteellisiä julkaisuja.

Torstaina päivän alkuun haastattelemassa tutkimukseen liittyen. Varsin hyvä tuokio ja omat ennakkoluulot karisivat. Siitä jatkettiin metodologiakurssilla, joskin päivän kysymyksiksi jäi onko nyt kyseessä tapaustutkimus vai tutkimustapaus? Illalla vielä hikoilu hepan selässä vastalaukkojen muodossa. Niitähän me kaikki oltiin jo menty. (Yeah right). No oltiin, oltiin, viimeksi syyskuussa  Yyterissä.

Perjantaina kassi-Alman häsäpäivä. Se on jännä miten toiset ihmettelee, että miten eettinen riski on se todennäköisin liiketoiminnassa. Mutta ei mennä siihen sen enempää. Työkaverin päivä taikka vuosi pelastui pienellä spänkkäyksellä, kun se raippa nyt sattui olemaan mukana. Töiden jälkeen pikainen vaatteiden vaihto ja taas mentiin heposen selkään. Tällä kertaa estekisoihin. Suorituksena puhdas rata, mutta luokan hitaimmalla ajalla. Kieltämättä aika köpöttelyltä se näyttääkin videolla. Nössöarvostelulla kaikki puhtaan radan tehneet olivat kuitenkin voittajia. Iltaa jatkettiin saunan ja ruokailun merkeissä ja aamu tuli ennen kuin huomattiinkaan ja tuhkimot hoippuivat kotiin ihan heti viiden jälkeen.

Lauantai meni väsymyksen kanssa ja koiria noukkiessa hoidosta. Siinäpä sitä lauantai-illan huumaa.

Sunnuntaina piipahdus keskustassa aamukahvilla Torressa, ostoksilla Stockalla ja pitihän sitä lounastakin saada. Tuhannennen kerran käytiin vilkaisemassa onko Coma auki sunnuntaina. Ei edelleenkään ole. Lähes yhtä perinteisesti plan b:nä KuuKuu. Lohikeitto ja kaalikääryleet toimivat. Tavoista poiketen vastustin pannacotan kutsua ja jälkiruoka jäi syömättä. Tarkoituksena oli mennä vielä Hakasalmen huvilaan katsomaan kuvia 50-luvun Helsingistä, mutta se jäi nyt toiseen kertaan. Kotona päikkärit ja siivoamista. Illasta vielä apuopeksi russeleiden agilitykursseille. Päteviä pieniä piskejä siellä kirmasi. Ihania karvakorvia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti