"Farang on Helsingin Taidehallin tiloissa sijaitseva moderni, kaakkois aasialainen ravintola, jonka ruuat ja juomat tarjoavat uniikkeja, raikkaita Kaakkois-Aasian makuja. Farangin pelkistetyn moderni, tunnelmallinen tila yhdistettynä lämpimään palveluun luovat loistavat puitteet viihtymiseen."
Kesäisen päivän ja jenkkikolleegan kotiinpaluun kunniaksi suunnistimme lounalle Farangiin. Loppupeleissä jenkki ei uskaltanut lähteä matkaan tai ainakin tielle tuli tärkeä "palaveri". Reipas testiseurue ei kuitenkaan tästä lannistunut.
Omaan lounasmenuun kuului tällä kertaa:
Alkuun: GRILLATTUA MARMORIHÄRKÄÄ - thaiaromaatteja, yellow bean dressing: härkä oli hyvää ja lusilla pilkottavissa. Maustetta antamassa oli chilejä, jotka olivat kohtuullisen tulisia, mutta taltutettavissa lisäkeriisillä ja oluella.
Päälle: HAUDUTETTUA KANAA - sokeriherne-itusalaattia, aromaattista
kookoskermaista lientä ja chiliöljyä: Tää on taivas! Etenkin siis kookoksesta tykkäävälle! Aivan täydellistä ja maukasta! Kana oli sopivan kiinteää, mutta kuitenkin mureaa. Tätä olisi voinut syödä vaikka kuinka paljon. kolleegaa lainaten: tätä olisi voinut pyytää isomman satsin mukaansa ja pakkaseen laitettavaksi!
Loppuun: ´NEE ARAI´kookoskakkua, mangoa, pitayaa, kookossuklaakinuskia
ja mangosorbettia: Sorbetti oli hyvää, kakku jännittävän suolaista ja hedelmät mehukkaita. Aivan täydellistä!
Oikein mukava kokemus ja ilmeisen suosittu lounaspaikkanakin, kun kovin montaa tyhjää penkkiä ei paikassa ollut.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti