perjantai 16. huhtikuuta 2010

Perjantain pöhinät

Johan se aika taas juoksee..
Juoksuun liittyen tulee mieleen, että jokunen aika sitten näin kuntosalilla kahta varsin muhkeaa leidiä, jotka siinä sitten istuivat laitteissa ja juttelivat keskenään. Se oli heidän käsityksensä kuntosalilla käymisestä. Toisella leideistä oli t-paita, missä sitten osuvasti luki: "Palkka juoksee, minä en!".

Muita hieman erilaisia kuntoilijoita on myös kuluneen vuoden aikana tullut vastaan:
- pissistytöt, jotka lähinnä peilasivat itseään siellä kuntosalilla. Jep, hiuksia piti koko ajan asetella ja itseään ihailla. (Ihan ku tässä olis nyt jotain kyynisyyttä omassa asian esittämissävyssä.. Kaikki naisethan vihaavat ulkomuotoaan..:)
- Sählykentällä vastaan tuli myös muslimityttö, joka oli pukeutunut pitkähihaiseen paitaan ja housuihin (vähän sellaiset teknisen alusasun-tyyppiset) ja sitten oli pelipaita ja sortsit niiden päällä selä huivi päässä. Hienoa, että on keksinyt tavan harrastaa, sillä olishan se tyhmää, jos se olis vaan vaatteista kiinni.
- Suurin ihmetys oli kuitenkin romaniväestön edustaja samettihameessan kantoi toolbagia olallaan ja suuntasi pukuhuoneeseen vaihtamaan releitä sopivammaksi treeneihin..

Heh. Näin tällä kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti