keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Voi Becks!

Kuten sanottu akillesjänne menee yleensä keski-ikäisiltä, hieman ylipainoisilta miehiltä pallopelejä harrastaessa. :)

Hauskaa, että maailman tähtiä lennätetään tänne asti korjauttamaan vammojaan. Tietty, jos ko. Orava on maailman paras tässä asiassa niin mikä ettei. Rahasta ei taida olla tuo homma kiinni. Olisipa mielenkiintoista tietää miten Becksin leikkaus erosi omasta operaatiosta. Tehdäänkö superurheilijoille jotain erilailla kuin divaritason sählääjälle ?

No Becks on ilmeisesti ainakin saamassa melkoisen tuki- ja kuntoutusjoukon päästäkseen pelikuntoon. (Tähän todettakoon, että ehkä ihan hyvä niin, kun kuitenkin miehen elannosta on tässä kyse). Tarkoittaakohan tuo Oravan mainitsema yksityiskohtainen kuntoutusohjelma sitä samaa 2-puolista A4:sta, jonka minäkin sain kuntoutussuunnitelmaksi, kun sairaalasta pois pääsin ?

Hauskaa myös se, että Orava puhuu korjauksesta rutiinina. No voihan se leikkaus sitä olla, mutta melko suuret riskit parantumisessa on, jos aineenvaihdunta ei alueella pelaakaan.

No Becksille joka tapauksessa kaikkea hyvää, ja eiköhän se jalka siitä kuntoudu! Olin meikkiskin tavallisena tallaajana jo 10 viikon kuluttua leikkauksesta ajamassa autolla, 4 kk:n kuluttua kirmaamassa ekoja juoksuja ja syksyllä jatkettiin divaritason palloiluakin niin kuin ennenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti