keskiviikko 24. helmikuuta 2010

No news is good news

Eli lääkärillä tuli käytyä ja jänne sitten tutkittiinkin ultralla. Paksuhan se on, mutta muuten ei mitään vikaa. Hyvä homma siis. Kieltämättä myös kipukin on vähentynyt, kun lämpöhoitoa villasukkien merkeissä on jalalle annettu. Vielä kun saisi lonkan lämmittimen, niin olis kaikki kohillaan.
Lonkalle tuli nimittäin humpsahdettua tuossa viikko sitten eikä siinä hötäkässä sitten ehtinyt pehmentämään alastuloa millään. Onneksi ystävällinen työterveyslääkärisetä sitten antoikin Burana 600:a helpottamaan loppupäivää.
Samalla viikolla tuli myös testattua miltä tuntuu liukua autolla citymaasturin perään. No eipä juuri miltään juuri sillä hetkellä, mutta päähän alkaa ottamaan aika paljon se, että maasturiin tuli vain maaliruhje ja oma auto nyt viettää sitten varmaankin ainakin kuukauden korjaamolla. Eikä tuo julkisilla liikkuminen näytä oikein sujuvan näillä lumimäärillä. No onneksi pääasiassa pärjää ihan jalkapelillä melko pitkälti. Mieltä myös piristää pian tiedossa oleva loma ja kurvailu Rukan rinteissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti