maanantai 9. marraskuuta 2009

Hameita vai ei..

Tästäkin aiheesta on tullut jo aikaisemminkin kirjoiteltua, mutta palataan taas siihen uudelleen. Joo, jalassa on ja pysyy arpi leikkauksen jäljiltä. Joo, se on ihan näkyvä ja tuskin siitä koskaan täysin haihtuu. Ja joo, aion käyttää kesälläkin hameita ja sortseja siitä sen kummemmin välittämättä!
En aio ikuisesti pukeutua pitkiin housuihin, tummiin sukkahousuihin enkä polvisukkiin, vaikka joku taikka jotkut kauhistelevatkin arpea. Onpahan sitä tullut kuultua montakin kertaa kommenttia siitä, että ettei muka voisi pitää niitä hameita tai sortseja.
Kyllä se nyt niin vaan on, että itseltä tuo arpi alkaa jo unohtua eikä hävetä yhtään sitä esitellä. Kunniamerkki siinä missä muutkin mitalit. Eipä yksi arpi tätä katastrofia kaada.
Joten jos meinaat ensi kerralla kommentoida taikka sääliä minua siitä etten voi muka käyttää muuta kuin nilkkapituisia vaatekappaleita, niin mietipä uudelleen.
Ps. Viime viikon liikunnat jäi vähän vähiin. Ma pelattiin kyllä treenimatsi, Ti treenattiin muuten vaan ja loppuviikosta vedettiin agilityä täysillä (ainakin aina kun muistettiin). Tuloksena se, että tulikin sitten lipaistua liian aikaisin, kun lonkka tästä kaikesta taas kuormittui ja viikonloppu meni lepäillessä ja särkylääkkeitä napsiessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti