perjantai 30. lokakuuta 2009

Saappaista

Jotain ihmeellistä tässä on tapahtunut kesän aikana, kun voi havaita ettei saappaat enää vaan sujahda jalkaan. Keväällä leikkauksen jälkeen saappaat suorastaan hölskyivät jalassa ja niihin olisi saanut tungettua lahkeen, jos toisenkin.

No nyt tilanne on toinen. Vasemman eli operoidun jalan puoleinen saapas solahtaa kohtuullisesti kiinni. Jalkahan on vähän eri mallinen kun oikeakinttu. Länkisääri suorastaan. Mutta se oikea jalka, joka on salaperäisesti muuttunut muskelipohkeeksi. Tai no, ei sitä nyt voi muskeliksi kutsua, mutta paksumpi kuitenkin kuin kaverinsa. Vetoketjun kanssa saa taistella ja pari viikkoa sitten työpäivänä piti loppupäivästä suorastaan pitää vetoketjua auki, kun se alkoi painamaan lihaa niin kovin.

Muutenkin ihmetyttää kenelle niitä saappaita tehdään, kun ei kaupasta tahdo löytyä sellaisia mihin saisi sen pohkeensa tungettua. En kuitenkaan pidä omia pohkeitani NIIN suurina, että ne olisivat poikkeukselliset. Tietty strech-vartiset menee ihan kivasti, mutta nahkaisten kanssa ollaan ongelmissa. Jos varsi istuu yläpohkeesta, niin nilkassas onkin sitten isokurttu.

Toinen homma mikä on nyt lävähtänyt silmille on allit. Jep. Keväällä ne oli vielä ihan kivassa kuosissa, kun kepeillä kikkaili menemään, mutta sen jälkeen onkin tullut lörpsähdys. Kai sitä pitää niitäkin alkaa enemmän rääkkäämään kuntosalilla ja himassakin, kun ei ne oikein rääkkäidy sählykentillä. Johtuneeko se sitten siitä, ettei sillä mailalla tule kovin kovasti siellä huidottua..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti