sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Viikon hyvät ja huonot uutiset

Maanantai meni pällitestejä pohtiessa. Hauskaa hommaa, oli kuvioita, numeroita, tekstiä ja suunniteltiin asuinaluettakin. Lisäksi haastattelu ja yksilötehtävä, jossa piti kysellä ja tehdä päätös vastausten pohjalta. Ei oikeastaan jännittänyt yhtään. Yksilötehtävässä nauratti, miten onnistuin olemaan kysymättä pari keskeistä kysymystä, mutta onneksi päätöstä sai vielä vaihtaa ja tehtävässä ei ehkä kyse kuitenkaan ollut oikeasta tai väärästä toiminnasta. Loppupeleissä lausunto oli positiivinen ja vähän vaikutti siltä, että enemmänkin pohjautui siihen miten itse olin itseäni kuvaillut.

Tiistain jännitykset olivat sitten lääkärissä käynnin muodossa. Tiedossa oli, että sieltä ei varmaankaan löydy syytä kuulonmenetykselle, kuten sitten kävikin. Mutta vaikeaahan se on, kun sisäkorvaan ei näe ja muussa ei näytä vikaa olevan. Tosin se nyt tuli ehkä selväksi, että voi olla ettei se kuulo enää koskaan palaa, kun ei ole tämän neljän kuukauden kuluessa ei ole käytännössä mitään tapahtunut kuulokäyrässä. No varmuuden vuoksi vielä on tiedossa magneettikuvaus, mutta kovasti vaikuttaa siltä, että mysteeriksi tämä jää.

Ilmeisesti näiden kahden aiheuttama stressi jäi hierojan pöydälle ja sen myötä päälle tuli flunssa, jota onkin sitten loppuviikko podettu. Eikä näytä vielä loppu edes häämöttävän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti