tiistai 10. syyskuuta 2013

Gastone

Pitkästä aikaa päädyttiin sinne illastamaan ja ehkä vois sanoa, että aika on vähän ajanut ohitse. Ihan ok, mutta ei jäänyt mieleen kovasti mitään illasta.
Tarjoilija oli rempseä ja häneen teki suuren vaikutuksen viinipaketin ottaminen. Viinit ihan ok, mutta esittelyt meni hieman nopeasti eikä niistä nyt mieleen mitään jäänyt. Tosin ei viinitkään nyt mitään niin ihmeellisiä olleet, että niiden perään olisi jäänyt kyselemään.

Alkuun Katkaraputartar, sitruunamarinoitua lohta ja avokadoa. Lohta oli paljon. Todella paljon. Liikaa. Pienempi määrä olisi riittänyt ja tästä paljoudesta tuli vähän ällö olo.

Sitten Rigati-luomutuorepastaa, herkkutatteja ja salmoriglio-kastiketta. Illan paras kokonaisuus. Hyvää, maukasta ja sopiva määrä.

Päänä hiiligrillattua karitsan sisäfilettä ja chorizo-papuhöystöä. Pavut pahoja ja chorizoakin vain muutama satunnainen sattuma. Lihaa paljon. Liha ihan hyvää, mutta jotenkin vaisu kokonaisuus.

Puolukkapannacotta tuli jälkkäriksi. Täytyy vaan taas kerran ihmetellä miksi sitäkin tarjotaan yleensä niin paljon? Tämä sinänä ok, koska oli jogurttipohjainen eikä niin ällö.

Tuomio siis perusravintola, mutta ei mitään mielettömiä elämyksiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti