perjantai 19. heinäkuuta 2013

Wien

Heinäkuun alussa visiitti Wieniin konffan merkeissä. Kiva hieno kaupunki, talot mahtavia. Kokeiltiin Sacherit ja snitzelit. Raatihuoneen edessä oli elokuvafestivaalit menossa ja samaan syssyyn ruokafestivaalit. Ruokia oli laidasta laitaan kuten juomiakin. Päädyttiin kreikkalaisen ruokaa ja hyvää se setti olikin. 

Muuten kuuminta hottia Wienissä on jäätelöt, jotka ovat törkeän hyviä. Ihania makuja ja miljoona mistä valita. Ei ihme, että parhaimpiin kojuihin olikin sitten pitkät jonot. Ruoka oli halpaa ja vitosella sai ison nuudelipurkin ja puolen litran Radlerin. Kelpas mulle.

Kesän uudeksi suosikkijuomaksi tuli Radler eli olut & sitruunasooda. Raikasta ja viileää. Eikä tule pöhnää, kun prossia ei ole edes neljää. Niitä kelpasi nauttia Tonavan sivujoen laidalla ja ihmetellä kuhinaa. Kivoja "rantabaareja" löytyi pitkin kanavan vartta ja mikäs niissä olisi hengaillessa.

Hotelli Wandl oli ihan keskustassa ja varsin siisti. Yhden hengen huone oli kompakti ja suihkunurkkaus oli erotettu huoneesta lasiseinälle. Vessa oli oma eriö, missä tosin meinasi tulla ahtaan paikan kammo, jos oven laittoi kiinni sinne mennessään. Netti toimi, jos vähän haki parhainta paikkaa. Ilmastointia ei ollut, mutta ihan hyvin meni silti, vaikka lämpötila olikin päiväsaikaan aika korkeallakin.

Kiva reissu. Laitan kuviakin kohta puoliin vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti