maanantai 16. toukokuuta 2011

Kaikki hyvin ja taas syötiin

Viime postaukseen viitaten tuo kaikki hyvin. Eli kaikki halpamatkalaiset saivat korvauksia vakuutusyhtiöiltään ja uudet releet ovat vähintään hankinnassa kadonneiden tilalle. Hassua sinänsä, että melkolailla taisi jokaisella olla eri vakuutusyhtiö ja korvaukset sitten vähän erilaisia niistä johtuen. Kenellä sitten oli alempi korvauskatto, omavastuu jne.

Enää ei siis kelpaa syyksi vakuutusyhtiön vitkastelu golfkierrosten vähyyteen. Valmistautuminen onkin jo aloitettu golfkauden yhteen päätapahtumista ja nähtäväksi jää kuka vie voiton tavallisessa ja ylimääräisessa sarjassa.

Sunnuntaina ennen tuttujen koiran etsimistä evästeltiin Käpylässä. Yritys oli hyvä päästä Dylaniin brunssille, mutta eihän sinne ole mitään asiaa ilman pöytävarausta. Testiryhmä päätyi Koskelantien El Karimiin sen sijaan. Allekirjoittanutta hieman epäilytti paikka, mutta rohkeasti vaan kohti tuntematonta. Seura halusi mennä kokeilemaan El Karimin egyptiläisruokaa eikä siihen sitten pettynytkään. Kasvispihviset olivat oikein maukkaita kastikkeineen ja höyryä syöksevä ufoleipä varsin vakuuttava. Omaa nälkää hätistelin pois francescana pizzalla ja täytyy sanoa, että varsin miellyttävä pizza olikin. Paljon täytettä ja pohja oli rapea, muttei kuitenkaan liian ohut.
Lisäpisteitä saa paikan autenttisuus: hippasen liian pieni tila sullottuna täyteen hippasen liian paljon pöytiä. Paneelit seinissä sekä paneloitu tiski. Tiskin seinassa joku 20 erilaista "päivän tarjousta", lounaslistaa - kaikki nämä hieman eri värisillä papereilla. Itse tehty akvaario, jota ei välttämättä puhdistetu ihan hetkeen. Lehtitelineen lehdet kotoisasti hieman levällään. Taustalla egyptiläistä musiikkia. Kalusteet täyspuisia ja suoraan 70-luvulta. Kaiken kruunaa omistajan laittama lappu: "Ostetaan varastot ja kuolinpesät, kunnia- ja sotilasmerkit". Hellyyttävän pieni karvakäsipaikka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti