tiistai 31. elokuuta 2010

Flunssa ja Simo vaatehuoneelta hei!

Niin, tämä vuonna flunssakin tuli sitten aikaisemmin kuin myöhemmin ja töissä kerittiin olemaan miltei puolitoista viikkoa. Pöh. Ettei olis vaan psykosomaattista laatua..

Nuivaa kuitenkin, kun sitten taas urkat jää melko pitkälti väliin tältä viikolta. No pitää tyytyä katsomaan Dancea, jossa on jos jonkinlaista itsensä vatkaajaa ja sitten niitä aivan loistaviakin tanssijoita muutama, joiden menoa ei voinut muuta kuin katsoa ihaillen. No, kunhan tästä toetaan, niin sitten zumbataan taas sellasella meiningillä, että tyrät vaan rytkyy.

Entäs sitten tuo Simo Vaatehuoneelta hei! No sehän tietty viittaa Cookella tehtyyn tulokseen, joka siis paljastui tarkistuslaskennan jälkeen 99! Ensimmäinen satasen alitus! Jippijajee! Eli tän kauden tavoite on saavutettu. Olis toki voinut tuostakin ottaa muutaman lyönnin pois vielä, mutta asetetaan taas nyt sitten tavoitteita uusiksi ja ensi vuonna pitäis sitten päästä 95:een. Vaikka ei silläkään tuloksella peliseurassa vielä kehuskella, mutta tasaiseen tahtiin painetaan nyt tuota lajia kuosiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti