maanantai 18. tammikuuta 2010

Lontoo valloitettu.. taas..

Eli siellä tuli vietettyä pitkä viikonloppu. Tietty heti, kun sai ahterinsa metroon, niin alkoi kurkku karhentua ja kylmiä väreitä hiipiä pitkin selkää. No viikonloppu tuli sinniteltyä finrexinin ja särkylääkkeiden voimin, mutta nyt näyttää sitten tauti pääseen valloilleen; ei oikein ääntä tule, nenä vuotaa ja väsyttää.

Jesh. Matkalla tuli mietittyä tipatonta tammikuuta - viini lasi kädessä, joten ei varmaan tarvitse siitä sitten enempää kirjoitella.

Reissulla tuli myös ehkä koettua hirveimmät/ parhaimmat nousut, kun jo yhden lasillisen jälkeen alkoi maailma pyörimään ja askel haparoimaan. Ja ei, kukaan ei laittanut mitään ylimääräistä lasiin. Kipeänä olo ja alkoholi ei nyt vaan näköjään sovi yhteen.

Tarkoituksena oli aloittaa reissun jälkeen urakalla urheilu ja ruokavalion kevyempään muuttaminen, mutta nuo saavat nyt hieman odottaa. Urheilusta käy tällä hetkellä suihkuun raahautuminen ja varsinaisesti ei voi kyllä sanoa, että ruokahalua olis mihinkään suuntaan. No ei muuta kuin peiton alle potemaan, sillä olishan se kiva olla sunnuntaina jo pelikunnossa sählyyn ja sitä ennen olis kiva päästä pariin kertaan agilitykentälle..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti