torstai 16. heinäkuuta 2009

Pyörän selkään..

Tänään tuli taas kuntoa kohotettua jonnin verran pyörän selässä. Ensin suihkaisu uimastadikalle tuhatta ja sataa keskuspuiston läpi. Välillä piti kyllä melkein pysähtyä seuraavaan kuinka hienosti Ruskeasuon talleilla ratsastettiin.

Uimastadikalla tuli uitua; jopa 250 metriä. Ei vaan jaksanu enempää. On se aika raskasta puuhaa ja varsinkin kun ei sitä tekniikkaa ole eikä halua laittaa päätään vedenalle (siis meikit menis siinä touhussa.. :). Mutta kiva siellä vedessä on kellutella. Eniten kuitenkin tuli otettua aurinkoterapiaa eli pötköteltyä nurmikolla. Kyllä sinnekin mahtuu kaikennäköistä tallaajaa ja suurimman osa omasta näkökentästä peitti (valitettavasti) venäläisnainen stringeissään. Jotenkin sellaiset kalman kalpeat kannikat siinä 1,5 metrin päässä ei oo se juttu mitä haluaisin tapahtuvan useammin. Uimastadikalle pisteet uusituista säilytyskaapeista, joissa on veikeitä kuvia entisajan uimareista hienoine uimalakkeineen.

Pienen levon ja ruokailun jälkeen vielä pinkaisu Hietsuun ihmettelemään ilta-aurinkoa ja häröileviä teinejä. Reidet huusi melkolailla Hoosiannaa ylämäissä ja mieleen palautui hyvin muistikuvat, että urheilu saattaakin siis välillä tuntuakin melko ikävältä.. No alamäen jälkeen taas jaksoi sotkea.

Hyvä peruskunto, täältä tullaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti